2013. január 11., péntek

A napi 5 étkezés jobb, mint a 3

A nap során együnk többször kevesebbet, 
így nem leszünk soha éhesek.
Miért jó?

  • Ha rendszeres időközönként kisebb adagokat eszünk, akkor az energiaszintünkben nem lesznek olyan kilengések, így nem érezzük magunkat magad fáradtnak.
  • A napi háromszori nagy étkezés helyetti napi 5 kisebb étkezés segíthet elkerülni a túlevést is.
  • Azt gondolhatjuk, hogy a nassolás rossz, azonban az alacsony kalória-, de magas fehérjetartalmú snackek jó rágcsálnivalók.
Általában három-négy óránként leszünk éhesek, ezért jobb naponta ötször kevesebbet enni, mint az idejétmúlt felfogás szerint naponta háromszor étkezni. A gyakoribb étkezéseknek köszönhetően elkerülhető a túlevés, és egész nap energikusak maradhatunk.

Fontos, hogy az étkezések között egészséges harapnivalókat, pl. gyümölcsöt,, dióféléket, magvakat, Fehérje szeletet vagy Ínyenc Paradicsomlevest fogyasszunk, mert így féken tartható az étvágyunk és könnyebben kontrollálható a testsúlyunk is.

A gyakorlatban:

  1. Kezdje a napját egy Formula 1 egészséges étellel, ez a lehető legkiegyensúlyozottabb reggeli.
  2. Tízóraira rágcsáljon el egy magas fehérjetartalmú Fehérjeszeletet, vagy sós alternatíváját, a Pirított Szójababot. Figyelje meg, hogy ebédidőre kevésbé lesz éhesek, mint szokott.
  3. Amennyiben fogyni szeretne, ebédre igyon meg egy újabb pohár shake-et, vagy ha a testsúlya megtartása a cél, egyen valami egészségeset.
  4. Uzsonnára válasszon gyümölcsöt, mogyorót, vagy az Ínyenc Paradicsomlevesünket, vagy ismét egy Fehérjeszeletet. Ezek a snackek szintén fehérjét biztosítanak, ami a legtöbb hagyományos nassolnivalóból hiányzik.
  5. Vacsorára mindenképpen kiegyensúlyozottan és változatosan étkezzen. A krumpli nem helyettesíti a zöldséget, lehetőleg zöld zöldségeket válasszon, és sovány húst, vagy halat.
Kiegészítésként:

  • A fehérjebevitel növeléséhez adjon minden szószhoz, öntethez F3 Fehérje-koncentrátumot.
  • Kiegészítésként pedig minden nap vegyen be Formula 2 Multivitamin-komplexet és Herbalifeline-t.
  • A nap folyamán pedig igyon Instant Gyógynövény Italporból készül teát, vagy AloeMax italt, melyek segítenek, hogy hidratált maradhasson.
  • Ne felejtse el a testmozgást sem, minden nap próbáljon meg egy kicsit mozogni.

Tipp: Ha növelni szeretné a testsúlyát, igyon meg még egy Shake-t tízóraira és uzsonnára!
A Herbalife-fal könnyebb egészségeset választani

Nincsenek megjegyzések: