2012. február 13., hétfő

A Niteworks™ bemutatása

A Niteworks™ az Egészséges Szív program része, mely szem előtt tartja, hogy mit tehet napközben és éjszaka, szíve egészségének megőrzése érdekében.

A Herbalife cég elsőként a piacon,  a Nobel-díjas Dr. Louis Ignarro termékével Niteworks™-el, forradalmasította a szív- és érrendszer védelmét.
A Niteworks™ -öt a Herbalife a Nobel-díjas Dr. Louis Ignarro segítségével fejlesztette ki, aki életét a nitrogén-monoxid egészségjavító hatásai kutatásának szentelte.

Mit tehet a Niteworks™ a fogyasztókért?
Először is: fontos, hogy megértsük mi is a Niteworks....

Akkor kezd működésbe a Niteworks™ amikor a test pihen. Szervezetünk olyan, mint egy elem. A napi teendők elvégzéséhez, az éjszaka folyamán kell feltöltődnie. Hogyan is zajlik ez?

A véráramlás fő elemei az oxigén és a vér. A vérkeringés artériákon és vénákon keresztül folyik. Az artériák az oxigén-dús vért szállítják a szervekbe, míg a vénák a használt vért szállítják vissza, majd a szív "újrahasznosítja" azt. Ezután a vér újra a szervezetbe kerül az artériákon keresztül. Ez egy zárt kör. Ennek a körnek a közepén található a szív. A szívbe áramlik a használt vér, mely feltöltődik oxigénnel, majd visszajut a szervezetbe.

Ám idővel az artériák és vénák elveszítik rugalmasságukat, ez a véráramlás lassulásához vezethet. Az egészséges véráramlás elengedhetetlen. Minél hatékonyabb testünkben a vérkeringés, annál jobb a közérzetünk.

Mi az a nitrogén-monoxid és hogyan működik?
Érrendszerünk a nitrogén-monoxid segítségével juttatja el  vért testünk minden részébe, a normál keringés egyik kulcstényezője. Amellett, hogy nitrogén-monoxid nyugalmi állapotba juttatja és kitágítja az ereket, ezzel javítva a vérkeringést, egészséges étkezéssel és testmozgással párosítva pedig egészséges szinten tartja vérnyomásunkat is. Kutatások igazolják, hogy a nitrogén-monoxid nagyon fontos, mivel biztosítja a vér megfelelő áramlását a legfontosabb szervekben, például a szívben és a vesékben.

Hogyan növelhetem nitrogén-monoxid szintemet?
Ha megfelelő mennyiségben egészítjük ki az L-arginin és az L-citrullin szintünket, szervezetünk több nitrogén-oxidot tud előállítani természetes úton. A testmozgás, valamint a gyümölcsök és a zöldségek fogyasztása segíti elő legjobban a nitrogén-oxid termelését. Az L-arginin megtalálható a legtöbb gyümölcsben és zöldségben. Így ha naponta öt-hét adag gyümölcsöt és zöldséget fogyasztva biztosíthatjuk a napi szükségletét.

Hogyan illik bele a Niteworks™ a tudományba?
A Niteworks™ összetevőinek különleges kombinációja elősegíti a nitrogén-monoxid hatékonyabb termelését.

Legfontosabb összetevők:
  • L-arginin: A fehérjét tartalmazó ételekben természetesen előforduló aminosav, amelyből szerveztünk  nitrogén-monoxidot állít elő.
  • L-citrullin: Aminosav, amely szervezetünket még több L-arginin előállítására ösztönzi, amely cserébe még több nitrogén-monoxidot termel.
  • L-taurin: Fél-esszenciális aminosav, amely tojásban, tejtermékekben, húsokban és halakban található. A nitrogén-monoxid termeléséhez elengedhetetlen.
  • D-alfa tokoferol (természetes E-vitamin): Ez a zsírban oldódó antioxidáns támogatja a nitrogén-monoxid hatásait.
  • L-aszkorbinsav (C-vitamin): Vízben oldódó vitamin, amely növeli a nitrogén-monoxid termelést.
  • Pteroilmonoglutaminsav: Megvédi a nitrogén-oxidot a szervezetünkben.
  • Folsav: Elősegíti az érrendszer védelmét.
  • Citromfű: Nyugtató hatású.
Niteworks™ hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet az egészséges vérkeringéshez szükséges megfelelő mennyiségű nitrogén-monoxidhoz jusson.

Mikor használjuk?
Napközben szervezetünk elég nitrogén-monoxidhoz jut a testmozgás és az elfogyasztott ételek következtében.
A Niteworks™ növeli a nitrogén-monoxid szintet a szervezetben, mely az életkor előrehaladtával egyre csökken, és az éjszaka folyamán szintje (alváskor/pihenéskor) a legalacsonyabb, ezért egy bölcs megelőző intézkedés a szervezet működését kiegészítve, a Niteworks™ használata.
  •  A Niteworks™-öt ajánlott lefekvés előtt fogyasztani.
  • Sportolók esetében, edzés előtt is érdemes személyre szabott adagban fogyasztani, a hosszan tartó energiáért!
Jó Önnek a Niteworks™?
Egyetlen szóval: igen! A Niteworks™ különösen ajánlható azoknak, akik elmúltak 35 évesek vagy aktívan sportolnak. Mindenkinek nagyszerű, aki szeretné éjszakára helyreállítani nitrogén-monoxid szintjét. 

Niteworks klinikai tanulmány:
A nemzetközi Sporttáplálkozási Szövetség folyóiratában közzétett klinikai tanulmány szerint a Niteworks az idősebb biciklisták teljesítményét fejleszti.
Egyszerű a használata!
Keverjen el két mérőkanálnyit hideg vagy meleg vízzel, vagy gyümölcslével. Friss, citromos ízű ital.
A mérőkanál a dobozban található.

Fogyassza minden este lefekvés előtt. 
Dobozonként 15 adagot tartalmaz.

 További információk:  .        


3150 Niteworks® - (135 g) 




Kérem keressen meg és rendeljen a termékek közül:  
 
Független Herbalife Tag
Bodorné Judit

E-mail:  juditbodorne@gmail.com  vagy  +36-70-201-3318 



    További információk: a "Korábbi bejegyzések" ......  
(Lentebb  található, 
a Bejegyzések alatti linken, rákattintva,  folyamatosan elérhetőek.)




Egészséges táplálkozás + sport / mozgás
 = súlykontroll, fittség, önbizalom

Nincsenek megjegyzések: