2011. december 2., péntek

Multivitamin-Komplex

Étrend-kiegészítő vitaminokkal és ásványi anyagokkal.


A stressz, a rossz táplálkozás, életmódbeli szokások és  a szennyező anyagok az alapvető tápanyagokat a szervezetből kirabolja. Ennek következtében előfordulhat, hogy fáradtnak érzi magát, gyakran megbetegszik, vagy egyszerűen nehezen tartja fenn az ideális súlyát.
A Herbalife Multivitamin-Komplex 17 kulcsfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi eredetű összetevők ritka keverékét tartalmazza a napi étkezés kiegészítésére, szükséges tápanyag pótlására. Elősegíti a bőr, a haj, a csontok és az immunrendszer egészségét, a szív- és érrendszert támogatja, lényeges antioxidánsokat tartalmaz, hogy sejtjeinket védje a szabad gyököktől.

Kiváló minőségű vitamin-készítmény, a jó közérzethez és az egészséges táplálkozás részeként, az egészséges élethez nélkülözhetetlen vitaminnal és ásványi anyaggal látja el szervezetét.
  • Kálciumot, Fosztfort és D vitamint tartalmaz az egészséges csontozatért
  • B-vitamin tartalma segít az energia anyagcsere támogatásában
  • A-, B6-, B12 vitamin, Folsav és Cink tartalma segít fenntartani az immunrendszer normális működését.
  • Antioxidáns hatású A-, C- és E-vitaminokat tartalmaz, melyek segítenek megvédeni a sejteket a káros szabad gyököktől. 

A Herbalife Multivitamin-Komplex igen előnyös a táplálkozási egyensúlytalanságok, illetve a különböző táplálkozási igényeknek a kielégítésére.  Az emberek táplálkozási szokásai, és igényei eltérőek, mint az időseké, a gyermeket váró nőké, a diétázóké, mind különböző táplálkozási igényűek, mint a többi felnőtté. Herbalife Multivitamin-Komplex a napi jó közérzet, az egészségügyi és az energia igényeket erőteljesen támogatja. 

Fogyasztási javaslat: naponta 3x1 tabletta.

Multivitamin-komplex információ:  2.    3.       

 

Kérem keressen meg és rendeljen a termékek közül:  
 
 
Bodorné Judit
Független Herbalife Tag
 
E-mail:  juditbodorne@gmail.com  vagy  +36-70-201-3318




  életmód - mozgás - ásványi anyag és vitamin pótlás - súlykontroll

Nincsenek megjegyzések: