2011. október 3., hétfő

Omega 3 zsírsav csökkentheti a rák kockázatát

Omega 3 zsírsav csökkentheti a rák kockázatát
Vizsgálat
Észak-Karolinában (2001 -2006), a lakosság közül 1503 fehér (716 esetben, 787 ellenőrzés) és a 369 afrikai amerikai (213 esetben, 156 kontroll) estében. A vizsgálati eredmények alátámasztják azt a hipotézist, hogy a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jótékony hatása van a colorectalis karcinogenezisben, vastagbélrákra. A hosszú láncú omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) daganatellenes tulajdonságokkal bírhatnak a vastagbélben.  
Tovább a cikkre Health is Wealth | Omega 3 Fatty Acids May Reduce Risk of Cancer healthiswealth.net
További információ:   1.     2.         
Kérem keressen meg és rendeljen a termékek közül:  
 
 
Bodorné Judit

Független Herbalife Tag
 
E-mail:  juditbodorne@gmail.com  vagy  +36-70-201-3318



  További információk: a "Régebbi bejegyzések" ......  
(Lentebb  található, 
a Bejegyzések alatti linken, rákattintva, folyamatosan elérhetőek.)



Egészséges táplálkozás + sport / mozgás
 = súlykontroll, fittség, önbizalom

Nincsenek megjegyzések: